Even voorstellen…

Mijn naam is René Peters en ik ben de persoon achter: “massagepraktijk René Peters”.
Ik ben getrouwd en heb drie kinderen en woon in Tolkamer.

Stukje voorgeschiedenis: In 2015 heb ik de opleiding sportmasseur gedaan. Door mezelf verder te ontplooien heb ik diverse opleidingen gedaan op het gebied van masseren.

In deze periode heb ik gemerkt dat het erg leuk vond om met mensen om te gaan in zijn geheel. Me te verdiepen in het welzijn van de mens op zich. Zowel op fysiek, mentaal en emotioneel als spiritueel gebied. Met  een integraal massage sla je een brug naar al deze aspecten.  Een massage is namelijk aandacht voor alle aspecten van de mens in zijn geheel. Ik ben me daarom gaan ontplooien in de massage technieken op diverse gebieden.

We hebben toen uiteindelijk besloten om een praktijk aan huis te openen.
Ook werken we ambulant.

 

 

Mijn naam is Anouk Peters.
In 2016 ben ik begonnen met masseren.
Ik ben op 28 mei 2017 geslaagd voor mijn opleiding integrale massage bij Positive Touch.
Ook de basisopleiding ontspanningsmassage heb ik al afgerond.
Je kunt met een massage wat voor de medemens betekenen in de zin van ontspanning en het verminderen van lichamelijke klachten.
Ik geeft de volgende massages:

Integrale massage
Ontspanningsmassage
Babymassage

img-20161021-wa0010